Anturan raudoitus

helmikuuta 19, 2018

Betonianturaa valaessa tulee muistaa ja huomioida myös oikeanlainen raudoitus.


Mikäli käytetään Formexin anturamuotteja, niin anturoihin tulevat raudoitteet toimitetaan anturamuottien mukana, eikä niitä ei tarvitse tilata erikseen mistään muualta.

  • Maanvaraisiin perustuksiin tarkoitetuissa anturamuoteissa perusraudoitus on valmiina ja se on heti käyttövalmis sellaisenaan.
  • Paalutettavien kohteiden palkki ja paaluanturamuotteihin tarvitaan rakennesuunnittelijan suunnittelemat raudoitteet, jotka voidaan teettää Formexin omassa anturamuottiasiakkaita palvelevassa raudoittamossa. 

Formexilta saat niin suorat kuin taivutetutkin harjateräkset ja raudoite-elementit, olipa kyseessä sitten maanvarainen perustus tai paaluperustus.

Helppoa ja nopeaa

Formexin muoteilla saadaan perustamiseen ylivoimaista helppoutta ja nopeutta. Haastavammatkin kohteet onnistuvat erittäin mutkattomasti ja nopeasti.

Anturamuottien mukana tulevat yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla asentaminen on helppoa. Raudoitukset tulevat työmaalle samalla rahdilla ja työt etenevät nopeasti ja vaivattomasti.

Lisäohjeita?

Halutko tietää lisää anturamuottien käytöstä? Tutustu tästä yksinkertaistettuun anturamuotin asennusohjeiseen tai tutustu Formexin kotisivuihin »

1 kommenttia

  1. MEGAWAYS - MicroTouch Titanium trim - TITNIA
    MEGAWAYS - Microtouch Titanium trim SUGLYT BY titanium rings ATLANTA; HISTORICAL MEGAWAYS dewalt titanium drill bit set • MEGAWAYS • MEGAWAYS • microtouch titanium MINIMUM • SUGLYT BY ATLANTA - titanium fat bike - titanium shift knob

    VastaaPoista