Anturamuotti, joka sopii kaiken kokoisten rakennusten perustamiseen?

huhtikuuta 26, 2018

Rakennusten perustaminen anturamuotin kanssa on kätevää, mutta skaalautuvuus jokaiseen kokoon ei välttämättä ole mikään itsestäänselvyys.

Formex-anturamuotti kuitenkin skaalautuu. Se sopii kaiken kokoisten rakennusten perustuksiin ja sen avulla voi perustaa autotallin siinä missä kerrostalonkin. Muotteja on saatavana useassa eri koossa ja eri levyisinä, minkä vuoksi ne ovat todella monikäyttöisiä.

Isot ja pienet kohteet onnistuvat kaikki yhtä jouhevasti anturamuotin avulla ja se on sekä ammattirakentajien, että yksityishenkilöiden suosiossa.

Helppoa monikäyttöisyyttä

Juuri helppokäyttöisyys on anturamuottien suosion salaisuus, sillä ne sopivat ammattikäyttöön haastavissakin kohteissa, mutta käyvät myös tavallisen pien- tai omakotirakentajan tarpeeseen.

Muottien käyttö on tehty alusta loppuun saakka mahdollisimman helpoksi. Tarvitaan vain tekijä, motivaatio, anturamuotit ja normaalit perustyökalut (voimapihdit, sidontakoukku, sidelankaa, mitta ja merkitsemiskynä).

Kustannustehokas valinta

Ammattirakentajien keskuudessa kustannustehokkuus on merkittävä syy käyttää anturamuottia. Anturamuotit jäävät valun jälkeen paikoilleen, jolloin säästetään myös rakennusjätteen keräämisestä ja eroon pääsemisestä syntyvät kustannukset. 

Ohjeet ja raudoitukset tulevat mukana

Yksityiskohtaiset ohjeet toimitetaan mukana ja mikäli kohde on sellainen, että vaaditaan lisäraudoitusta, saa Formexilta tilattua myös harjateräkset samoilla rahtikustannuksilla. 

Kysy lisää

Olipa kyseessä pieni tai suuri perustustyö, Formexilta löytyy ratkaisu: FORMEX » 

Formex-anturamuotti sopii kaiken kokoisten rakennusten perustamiseen.
Formex-anturamuotti sopii kaiken kokoisten rakennusten perustamiseen.

1 kommenttia

  1. With assist of|assistance from|the help of} our ingenious Green Gaming device, gamers can examine their betting conduct and resolve whether it is sound or unsafe. The device contains of a straightforward self-evaluation take a look at that we mix with individual information on precise game-play to compute a gambling conduct profile. This information is then used to make a custom-made suggestion for a 카지노 사이트 healthy playing in} conduct. They are sometimes divided into two distinct varieties; Free Spins or a free sum of money.

    VastaaPoista